Ingrid & Fons

In 2010 ben ik begonnen met wielrennen. Een vriendin opperde dat het best leuk zou zijn om met een aantal meiden de Alpe d’ Huez te beklimmen. Iedereen vond dit een leuk idee en we hebben daarna allemaal een racefiets aangeschaft. We zijn gaan trainen en hebben uiteindelijk de Alpe d’ Huez beklommen. Nu fietsen we wekelijks met elkaar en gaan we jaarlijks een weekje met elkaar fietsen in binnen- of buitenland.

Na een aantal jaren vele kilometers te hebben gemaakt op mijn oude racefiets was hij aan vervanging toe. Ik ben opzoek gegaan naar een nieuwe. Helaas kon ik “mijn” racefiets niet vinden. Bij de bekende merken mankeerde er altijd wel iets aan: de kleur, het frame, etc.

Dit veranderde toen ik op Bike Motion Fons tegenkwam. Het merk sprak mij erg aan en ik ben naar de showroom in Breda gegaan. Ik was van plan om me alleen maar te gaan oriënteren, maar toen ik er eenmaal was, wist ik dat ik niet meer verder hoefde te zoeken. Ik vond het super om bij Fons mijn fiets zelf samen te stellen.

Ik heb gekozen voor de kleur weißalluminium afgewerkt met een zilver stuurlint en Shimano Ultegra D-i2. De Scope R4 wielen maken mijn fiets helemaal af.

Mijn Fons; fietst geweldig, is uniek, stoer en prachtig om te zien.

WIL JIJ OOK EEN FONS STRADA ZOALS DIE VAN INGRID?

Bekijk hem in de configuratoren pas hem nog aan naar jouw eigen smaak!