Net & Fons

2 jaar geleden ben ik begonnen met fietsen, omdat ik door een blessure niet meer verder kon met hockey. De fiets geeft me een gevoel van vrijheid en kracht en zorgt er daarnaast voor dat ik bezig blijf en goed voor mezelf zorg. Mijn vorige fiets heb ik gekocht in de uitverkoop, om het fietsen uit te proberen. Het bevalt me nog steeds zo goed dat ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe fiets die volledig bij mij past. Alle fietsen die ik tegengekomen ben, hadden wel iets waar ik niet tevreden over was. Bij de ene was de kleur goed, maar vielen de groepen of wielen erg tegen en bij de andere fiets was het juist weer andersom, totdat ik Fons tegenkwam.

Ik fiets twee keer per week en ga dan het liefst alleen op pad. De vrijheid die ik ervaar tijdens het fietsen was volledig nieuw voor mij, en ik kan nu niet meer zonder! Ik heb gekozen voor een zwarte Fons omdat ik dit ontzettend stoer vind! De frameafwerking is mat, omdat het super stijlvol is. Daar heb ik de aerodynamische Scope R5 wielset aan toegevoegd. De wielen zijn ontzettend licht en zien er daarnaast super mooi uit! Voor de groepen heb ik de Shimano 105 genomen, omdat deze groep een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Fons geeft me alle keuzevrijheid bij het uitkiezen van mijn racefiets. Ik heb niet veel verstand van de techniek achter het fietsen, maar door de begrijpelijke taal op de website weet ik waar ik behoefte aan heb en wat daar technisch bij past. Nu heb ik eindelijk een fiets gevonden waarbij alle onderdelen en zélfs de kleur bij mij passen! Ik merk dat ik hierdoor een stuk beter ben gaan fietsen, en nog meer geniet van mijn nieuwe hobby.Wil jij ook een Fons Strada zoals die van Marie Antoinette?

Bekijk hem in de configurator, en pas hem nog aan naar jouw eigen smaak!