Tanja & Fons 

Ik ben Fons tegengekomen op de Fietsfiesta in Breda en ik vond de fietsen er meteen gaaf uitzien! Ik was helemaal niet op zoek naar een nieuwe fiets, maar ik was door Fons toch erg nieuwsgierig.  Na een kort testritje was ik meteen verkocht door de ligging in de bochten. Ik voelde me direct vertrouwd op de fiets en durfde meteen scherpe bochten te nemen.

Ik fiets meestal één of twee keer per week, maar dat wisselt heel erg per periode. Ik ga zowel alleen als met een groepje meiden op pad. Het is erg leuk om te zien dat er steeds meer vrouwen gaan fietsen. De afwerking  waar ik voor gekozen heb is veel beter dan op mijn vorige racefiets, dus met mijn nieuwe Fons kan ik nog jaren vooruit! Ik heb gekozen voor de Shimano 105 met een klassieke rem en de Shimano wielen. Dit vond ik een goede keuze voor de hoeveelheid die ik fiets.

De stabiliteit van een Fons trok me erg aan, daarnaast is het online samenstellen in de configurator erg gemakkelijk. Ik vond het super tof om mijn eigen kleuren te mogen kiezen, al leverde dat wel wat keuzestress op aangezien ik eigenlijk niet van plan was om een nieuwe fiets aan te schaffen.

Ik heb gekozen voor de kleuren Grateful Green en Mango Tango, omdat je deze kleuren niet snel bij wielrenfietsen ziet, dat vind ik erg gaaf. Bovendien staat de kleur groen voor verbinding en de kleur oranje voor kansen, precies zoals ik de fiets zie. Een middel om kansen te grijpen voor een mooiere wereld: connected, sociaal, plezierig en fit. Fietsen is een feestje voor iedereen!

WIL JIJ OOK EEN FONS STRADA ZOALS DIE VAN TANJA?

Bekijk hem in de configuratoren pas hem nog aan naar jouw eigen smaak!