ONZE FONS: EEN DAMES RACEFIETS!

De Fons Strada is een alleskunner ontwikkeld met het oog op de vrouwelijke renner. Dit houdt in dat we ons focussen op wat belangrijk is; de juiste componentenkeuze en vrouwspecifieke contactpunten.

COMFORT, LEUKERE EN LANGERE RITTEN

Het design van het frame in combinatie met alleen maar A-componenten en specifiek carbon lay-up creëren meer stijfheid waar het nodig is en meer comfort waar het kan. Hierdoor kan je veiliger, sneller en leuker lange ritten maken!

EEN ALLESKUNNER

Een Fons is de perfecte klimfiets door het lichte gewicht en een nog betere daler door de stijfheid en het vertrouwenwekkende stuurgedrag. Iedere Fons heeft standaard een verzet (tandwielverhouding) gericht op allround gebruik. Voor de techneuten onder ons: Compact cranck met lange slag achter derailleur en 28-tands cassette, maar naar wens passen we dit natuurlijk voor je aan. Hierdoor is deze dames racefiets ideaal voor lange vlakke ritten, maar ook voor ritten in de bergen of heuvels. Iedere Fons Strada en Strada Disco wordt standaard geleverd met hele snelle 28mm brede banden, maar op de Strada Disco passen ook banden tot zeker 30mm breed. Dat geeft jou de mogelijkheid om ook op slechte of zelfs onverharde wegen te rijden. Kortgezegd, een fiets met alle laatste technologie. 

RACEFIETS OP MAAT 

Iedere vrouw is uniek dus naast je eigen favoriete kleur is de juiste pasvorm van je fiets van het grootste belang. Daarom is bij aanschaf van een Fons je bikefitting inclusief. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom dan kun je tegen onze kosten bij jou in de buurt een bikefitting laten doen. Je fiets wordt dan perfect voor je afgesteld waardoor je meer uit je fietservaring kan halen. 

Er is al een Fons vanaf 1690,- euro