LAAT JE HELPEN IN ONZE SHOWROOM

Vind je het lastig om online een fiets samen te stellen? Maak een afspraak in onze showroom en laat onze experts je helpen bij het opmeten en samenstellen van jouw fons, zodat deze helemaal aansluit bij jouw wensen! Omdat we graag de tijd willen nemen om je professioneel op te meten en te helpen bij alle vragen, kan je alleen langskomen bij de showroom op afspraak. Maak nu een afspraak

Bij het uitzoeken van een fiets is het belangrijk dat je goed opgemeten wordt, zodat je een racefiets op maat krijgt. In de showroom maken we gebruik van een Bikefitting, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je een Fons uit kan kiezen die helemaal bij jouw maten past en goed afgesteld kan worden. 

We bespreken graag alle opties voor jouw Fons, er is namelijk nog meer mogelijk dan de opties in onze configurator! Bespreek jouw wensen met ons, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Daarnaast kan je alle RAL-kleuren bekijken en kiezen in de showroom! Kun je niet wachten klik dan hier om alle kleuren te bekijken.